LoKoKoArskan C-pojat Mieleinen-turnauksessa

Seuraavana päivänä välierissä kaatui BC Nokian kakkosporukka 66 – 10. Loppuottelussa vastaan tuli sitten uudestaan Ura Basket, joka selvitti tiensä sinne voittamalla välierissä Feeniks Basketin. Ura oli opetellut yön aikana läksynsä hyvin ja tulikin loppuotteluun aivan toisenlaisella asenteella. Kun loppuottelu oli vielä siirretty pienemmälle kentälle, hankaloitti se Whiten peliä melkoisesti. Pelistä muodostuikin melkoinen trilleri, jonka White kuitenkin lopulta voitti 31 – 25.

LoKoKoArskan C-pojat ottivat osaa kaksipäiväiseen Mieleinen-turnaukseen Loimaalla. C-pojat olivat mukana kahdella joukkueella, Blue ja White.

White-joukkue selvitti alkulohkonsa puhtaalla pelillä voittaen kaikki kolme otteluaan. Ensin kaatui Rauma-Basket pistein 73 – 4. Seuraava ottelu oli Kaarinan Uraa vastaan, jonka White oli voittanut muutamia viikkoja sitten vain kolmella pisteellä. White yllätti Uran puolustamalla hieman harvinaisemmalla 1-3-1 puolustusmuodolla ja Uran peli saatiin sekaisin. White pääsi juoksemaan hyviä vastahyökkäyksiä ja kaatoi Uran yllättävänkin suurinumeroisesti 50 – 14. Päivän viimeisessä ottelussa kaatui vielä Korihaiden -05 joukkue 72 – 12.

Blue-joukkue oli matkassa vain kuudella pelaajalla. Joukkue jaksoi pysyä lähes jokaisessa pelissä mukana aina puoliaikaan asti, mutta sitten alkoi jalka painaa. Vain yhdellä vaihtopelaajalla pelaaminen on raskasta, mutta saatiin sieltä yksi voittokin puristettua. Rauma Basket kaatui jännittävässä matsissa 34 – 30. Muut ottelutulokset: Blue – Feeniks Basket 25 – 48, Blue – BC Nokia 27 – 42, Blue – Korihait -05 19 – 39. Mm. uransa ensimmäiset ottelunsa pelannut Eetu Joutsenneva teki hienon sisääntulon koripalloparketeille.

C-poikien sarjat alkavat ensi viikonloppuna. White kohtaa SM-karsintasarjan ottelussa Rahola-Lujan Someron Monitoimitalolla klo 13 alkavassa ottelussa. Blue matkaa sunnuntaina Naantaliin, jossa pelataan kaksi ottelua NaKoa ja RaiPSia vastaan.

mieleinen.lokoko.fi