Arskan mineille täysi pistepotti Tampereelta!

Arska-Basketin minit jatkoivat alusarjaansa sunnuntaina Tampereella pelatussa turnauksessa.

Ensimmäisenä vastaan tuli kivenkova kotijoukkue Tampereen Pyrintö. Pyrinnön kotisali oli jonkin verran leveäpi kuin sarjan muissa turnauksissa on ollut, ja Pyrintö osasikin levittää peliä hyvin laidoille, ajaen läpi keskeltä. Arskan auttava puolustus toimi muutamaa nukahdusta lukuunottamatta kuitenkin todella hyvin, ja kun hyökkäyksissäkin viikolla opeteltu pelin rauhoittaminenkin toimi, oli peli todella tasainen. Peli kilpistyikin lopussa jälleen Arskan vapareihin tasatilanteessa 45 – 45. Tällä kertaa Arska-Basketin Frans Fonsell säkitti ekan vaparinsa sisään ja kun jälkimmäisestäkin Arskan pojat vielä veivät makean hyökkäyspään levyrin, tämä tasainen vääntö kääntyikin Arskan ensimmäiseksi voitoksi Tampereen Pyrinnöstä lukemin 46 – 47.

Päivän toisessa ottelussa Arska-Basketia vastaan tuli Ura-Basket Red. Ottelut kaarinalaisia ovat joka kerta olleet varsinaisia trillereitä, ja sama toistui tälläkin kertaa. Ura johti ottelua pitkälle kolmannen neljänneksen loppuun. Viimeiseen neljännekseen Arskan pojat löysivät jostain lisäenergiaa puolustukseen samalla kuin poikien nopeat hyökkäykset alkoivat lähennellä täydellisyyttä. Syötöt annettiin juoksuun olevalle kaverille suoraan hyppysiin ja juoksijat viimeistelivät lay-upit vasemmalta, oikealta, levyn takaa ja vaikka mistä. Näin Kaarina kaatui lopulta lukemin 58 – 49.

Näin Arska-Basketin mineiltä oli Tampereelta tuomisinaan täydet sarjapisteet ja vielä sarjan kärkipään joukkueita vastaan.