Arskan C-pojat korijuhlassa

Arska-Basketin C-pojat kohtasivat viikonloppuna Salossa pelatuissa sarjaotteluissa Tampereen NMKY:n ykkösjoukkueen sekä kakkosjoukkueen, Bluen. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Blue. Joukkueiden tasoero oli silmiinpistävää. Arska vei ensimmäisen erän peräti 34 – 0. Tämän jälkeen luovuttiin koko kentän prässistä ja annettiin vastustajan päästä hyökkäysalueelle. Ottelu päättyi lopulta murskaavasti Arskan hyväksi 122 – 12. Huolimatta murskalukemista, Arskan heittoprosentti ottelussa oli melkoisen huono. Onneksi levypallot jäivät kuitenkin omiin kouriin ja niistä päästiin sitten nostelemaan toisella (tai jopa kolmannella) yrittämällä koreja. Kaikki Arskan pelaajat pääsivät ottelussa pisteille. Hienoa koripallohenkeä osoittaa myös se, että ottelun jälkeen Arskan pelaajat olivat samassa ruokapaikassa vastustajan kanssa ja ”höntsäilivät” ottelun jälkeisellä pelitauolla yhdessä hymyssä suin.

Päivän toisesta ottelusta oli odotettavissa jo hieman kovempi. Ottelun ensimmäinen erä oli kuitenkin kuin edellisen toistoa. Arska otti alusta asti kovan koko kentän prässin ja ensimmäinen erä päättyi murskaavasti 26 – 1 Arskan hyväksi. Aivan samanlaista aamupelin kaltaista ilotulitusta ottelusta ei kuitenkaan tullut, vaan TaNMKY pelasi loput kolme erää hyvinkin kelvollista koripalloa Arskaa vastaan. Toisen erän TaNMKY jopa voitti yhdellä pisteellä (8 – 7), kolmannen ja neljännen erän Arska vei hienoisesti 17 – 14 ja 10 – 9. Johtuen murskaavasta ensimmäisestä erästä ottelu päättyi lopulta selkeään 60 – 32 voittoon.

Poikien pelitaktisten asioiden sujuessa valmentajan ja joukkueenjohtajan tehtäviksi jäi lähinnä vaihtoruletin pyörittäminen ja sykkeen ylläpito.