Arskan Mineille voitto ja tappio

Koripallon läntisen alueen -06 syntyneiden minipoikien aluesarjaa pelattiin lauantaina Forssassa hieman hiihtolomaviikon värittämissä olosuhteissa. Joukkueesta kuin joukkueesta puuttui pelaajia rosterista erilaisten päällekkäisten menojen takia.

Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa oli Kaarinan Ura-Basket White. Yleensä Arska-Basketin pelit kaarinalaisia vastaan ovat olleet kori-korista pelejä, mutta tällä kertaa Ura-Basketin pojat vetäisivät turvallisen tuntuisen kaulan pelin toisessa erässä. Ura-Basket oli joukkueiden edeltävän tapaamisen jälkeen opetellut \”syötä ja liiku\” -hyökkäyksen, jonka ansiosta kaarinalainen pelaaja löytyi hieman liian usein vapaana ihan korin alta. Piste-ero ei kuitenkaan toisen neljänneksen jälkeen enää kasvanut ja Arskan pojat pitivätkin pelin jälkimmäisen puoliajan ihan tasaisena. Peli kuitenkin päättyi Kaarinan voittoon lukemin 67 – 58.

Turnauksen toisessa ottelussa Arska-Basket pelasi kotijoukkuetta Forssan Alkua vastaan. Peli oli tasaväkinen aina puoliaikaan saakka Arskan voittaessa kummatkin ensimmäisistä neljänneksistä ainoastaan yhdellä pisteellä. Kolmannessa erässä somerolaiset kuitenkin saivat Alun ajot laidasta kiinni ja juoksivat hyviä, nopeita hyökkäyksiä toiseen päähän. Lisäksi Alun hyökkäyksen vähän puuroutuessa pelin lopussa samalla kun Someron pojat löysivät vielä yhden lisävaihteen peliinsä, voitti Arska-Basket pelin lukemin 52 – 37.