Arskan C-pojat hakivat ”murskat” Tampereelta

Arska-Basketin C-pojat aloittivat kevätkauden varsin pirteästi. Päivän ensimmäisessä ottelussa Arska-Basket kohtasi BC Sisun Porista. Sisu jaksoi sinnitellä ainoastaan ensimmäisen erän Arskan mukana, ja erä päättyi 12 – 10 Arskan hyväksi. Tämän jälkeen Arska meni menojaan ja mätti pisteitä melko hyvällä prosentilla. Tällä kertaa ei menty vastustajan tason mukaan, vaan painettiin kaasu pohjassa loppuun saakka. Viimeisen jakson Arska voitti peräti 31 – 12 ja koko ottelun murskaavasti 79 – 28. Erityisesti Kaarle Mäkisen käsi kävi ottelussa kuumana. Kaarle nakutti ottelussa melko hyvällä prosentilla kentän korkeimman pistemärän, 18 pistettä. Harmittavana takaiskuna voidaan todeta Markus Klemolan loukkaantuminen pelin ensimmäisessä erässä. Näin ollen hänen turnauksensa jäi viiteen peliminuuttiin.

Päivän toisessa kohtaamisessa vastaan asettui fyysisesti selvästi heikompi Pyrintö Black. Ottelu olisi voinut päättyä vieläkin murskaavampiin lukemiin, jos tuomarit olisivat viheltäneet kaikki vastustajien virheet pois. Pienempikokoiset tamperelaiset roikkuivat kaksin käsin Arskalaisten olkapäissä saamatta kuitenkaan sen enempää aikaiseksi. Arska voitti lopulta ottelun selvästi 65 – 28. Pahiten tamperelaisia kurmuutti tässä ottelussa Kaapo Nikander, tehden 24 pistettä pääasiassa näyttävillä läpiajoilla. Kaiken kaikkeaan voidaan todeta matka mustan makkaran luvattuun maahan varsin onnistuneeksi.

Arska-Basketin pisteet Tampereella: Erton Bytyqi 10, Eetu Tuomisto 22, Kaapo Nikander 34, Jesper Mäenpää 14, Markus Klemola 2, Iivari Aho 10, Kaarle Mäkinen 26 ja Jesse Kylämäki 26. Mukana hyvin peleissä mukana myös Ilari Heikkonen.