Arskan C-pojille tappio

Pojat Naantalin nauravan auringon alla ennen peliä. Kentällä olikin vähän totisempaa.

Arska-Basketin C-pojat pelasivat syyskauden viimeisen ottelunsa Naantalissa NaKoa vastaan. Arska-Basket lähti otteluun hieman vajaamiehisenä, kahdeksan pelaajan voimin.

NaKo otti heti ottelun alussa koko kentän paikkaprässin eikä poikien peli oikein päässyt käyntiin. Ensimmäinen erä oli NaKolle murskaava 20 – 4. Ottelun ensimmäisellä neljänneksellä Markus Klemola loukkasi nilkkansa ja näin ollen pelikuntoisilla olikin hikinen urakka edessään. Koko ottelu noudatti seuraavaa kaavaa: NaKon ykkösviisikolle ja sen raamikkaalle korinaluspelaajalle Arska ei voinut mitään. NaKon vaihtaessa vaihtopelaajiaan kentälle, Arska kuroi eroa kiinni. Aina kun ero saatiin kurottua kymmeneen pisteeseen, Nako laittoi ykkösviisikkonsa kentälle ja ero taas kasvoi. Lopullinen tulos oli Arskalle tappio 64 – 41.

Arska-Basketin heittoprosentti oli ottelussa melko heikko. Kylmä tosiasia on se, että ottelua on vaikea voittaa 41:llä pisteellä. Harjoituksissa vapareita pudotetaan 50%:n tarkkuudella, mutta ottelussa 22:sta vapaaheitosta joukkueen onnistui upottaa vain kuusi. Positiivista oli useat syötönkatkot, mutta niistäkään ei oikein päästy tekemään koriinjohtavia vastaiskuja. Nähtiinpä ottelussa varsinainen toimitsijoiden nukahtaminenkin, kun Kaapo Nikander pelasi koko viimeisen erän virhetilin täyttymisestä huolimatta. NaKo jatkaa ylempään loppusarjaan ja Arska-Basket pelaa kevätkauden alemmassa II-divarissa.