Mikrot tositoimissa SSO-liigassa

Arska-Basketin mikropoikien syksy alkoi syyskuussa harjoitusottelulla Loimaan Korikonkareiden mikroja vastaan. Ottelu oli tasainen ja Arska hävisi lopulta kolme pistettä. Syksyn mittaan on oteltu myös kahteen otteeseen Salon alueen SSO-liigassa. Ensimmäisessä turnauksessa vastassa oli kaksi, jopa kolme vuotta vanhempia pelaajia, ja tulokset olivat sen mukaiset: kolme tappiota ja yksi tasapeli.

Jälkimmäinen turnaus pelattiin 4.12. ja siinä mikrot pääsivät hienosti pisteille. 2008-syntyneiden joukkue pelasi Salon Vilpasta ja PeUta vastaan, voittaen jälkimmäisen ottelunsa hienolla pelaamisella. Vastustajat olivat 2007 syntyneitä. Pisteitä tekivät Johannes Mäenpää, Paavo Hälli, Aatu Stark, Joonas Santakangas ja Tuukka Salo.

2009-syntyneiden joukkue rökitti vastustajansa pystyyn molemmissa peleissä. Vastassa olevat joukkueet olivat Vilppaan samanikäisiä junioreita. Pisteitä tehtailivat Paavo Virkki, Jami Nieminen, Jooa Säippä ja ihan liekeissä pelannut Arttu Hakamäki. Mikrojen tie jatkuu joulukuussa harjoitusottelulla LoKoKoa vastaan sekä tammikuussa AND1-turnauksen merkeissä Salossa. Harjoitukset jatkuvat pari kertaa viikossa. Ryhmä on suuri ja innokas.