Arskan C-pojat jälleen näyttävään voittoon

Arska-Basketin C-juniorit kohtasivat sarjataulukossa yhden pykälän ylempänä majailevan Raision palloseuran. Arska-Basket kuitenkin näytti heti alkuminuuteilla, kumpi vie ja kumpi vikisee. Ensimmäinen erä päättyi selvään 17 – 2 voittoon. Toiseen erään RaiPS tuli kuitenkin vahvemmalla sykkeellä. Arska-Basketin vaipuessa hyvänolontunteeseen, Raips tuli ja vei erän 8 – 12.

Herpaantuminen otteissa näkyi lukuisina askelvirheinä ja pallonmenetyksinä. Pieni valmentajan puhuttelu puoliajalla oli ajankohtainen. Joukkue heräsi jälleen pelaamaan omalla tasollaan ja seuraavat erät pelattiinkin taas näyttävää koripalloa. Ottelu vietiin lopulta selvänumeroisesti 60 – 30. Arska-Basket pyöritti vaihtorulettia laajalla säteellä ja näin pelin tempo saatiin pysymään nopeana.

Kaapo Nikander pelasi jälleen varmaotteisesti ottaen lukuisia levypalloja ja Jesper Mäenpää otti selvästi rohkeampaa roolia edellisiin otteluihin verrattuna. Arska-Basketilla on vielä mahdollisuudet selvittää tiensä ylempään jatkosarjaan. Syyskauden kierroksella on enää kohdattava Naantali vieraissa ja voitto tästä varmistaisi mukavasti paikan ylemmässä loppusarjassa kevätkaudeksi.