Arska-Basketin mikroilla kotiturnaus

Arska-Basketin mikrot olivat saaneet järjestääkseen läntisen alueen kolmannen alueturnauksen sunnuntaina 21. helmikuuta. Neljän joukkueen turnauksessa ensimmäiseksi Arska-Basketin poikia vastaan asettui sarjaa puhtaalla pelillä johtava BC Nokia. Nokian puolustuspeli on kurinalaista ja hyökkäyspeli tehokasta. Nokian pelaajamateriaali on isokokoista ja hyvin liikkuvaa, joten voi sanoa, että he johtavat sarjaa ihan ansiosta. Nokia voittikin pelin selvin lukemin 20 – 67.

Turnauksen toisessa pelissä Arska-Basketin mikroja vastaan asteli Raholan Pyrkivä. Raholan puolustuspeli on minikoripallon sääntöjen rajamailla. Rahola puolusti paljon \”käsillä ronkkimalla\” eivätkä juurikaan pysyneet omassa hyökkääjässään kiinni, vaan prässäsivät pallollista pelaajaa koko kentällä useamman pelaajan voimin. Arskan pelaajilla meni hetki aikaa tähän Raholan agressiiviseen puolustukseen totuttelemalla, mutta siinä vaiheessa Raholan johto oli jo saavuttamatomissa. Rahola veikin ottelun lukemin 76 – 19.