Mikroille tappiot alueturnauksesta Salossa

Koripallon mikropoikien läntisen alueen kevätsarja jatkui viime lauantaina alueturnauksella Salossa. Salon turnauksessa Arska-Basketin mikrot eivät kuitenkaan pelanneet lainkaan kotijokkuetta vastaan, vaan ottelivat kaksi peliä Tamperelais-seuroja vastaan. Turnauksen ensimmäinen vastustaja oli syyskaudella ensimmäisessä matsissa hyvin kaadettu Tampereen Pyrintö. Tällä kertaa voitto meni kuitenkin Pyrinnölle lukemin 37 – 54 ja päivän toisessa ottelussa Kangasalan Urheilijat väänsi Arskan pojista 51 – 24 voiton.

Arska-Basketin pelissä toimi auttava puolustaminen tällä kertaa loistavasti eikä kumpikaan vastustajista päässyt montakaan koria tekemään \”yksi vastaan yksi\” -ohiajoista. Tällä kertaa Arskan kompastuskiveksi muodostui yllättäen heikko levypallopeli. Yleensä Arskan pallonahneet pojat ovat vieneet levypalloja isompienkin pelaajien nenän edestä, mutta tällä kertaa poikien levypallopelistä puuttui jostain syystä normaali sähäkkyys.

Arskan hyökkäys alkaa olla jo hyvällä mallilla, vaikka suuria määriä koreja ei aikaiseksi saatukaan. Pelaajat ovat saaneet hyökkäyksiin rauhallisuutta ja suunnitelmallisuutta, jonka varaan on jatkossa hyvä alkaa kehittämään erilaisia pelikuvioita. Pojat malttavat käyttää hyökkäyksissä koko kenttää ja kaikkia viittä pelaajaa. Tästä hyvänä todisteena pisteiden aikaisempaa tasaisempi jakaantumien kaikkien pelaajien kesken. Mukana olleista pelaajista ainoastaan Koobe Serlippens jäi tällä kertaa kokonaan ilman pisteitä.

Pistemiehet: Akseli Hakamäki 10 pistettä, Veeti Salo 18p, Matias Lamppu 2p, Nikolai Varjus 12p, Leevi Salo 6p, Jesper Ahonen 2p, Ilmo Nokka 2p ja Frans Fonsell 9p.