Minipojilla tiukkaa vääntöä

Arska-Basketin minipoikien sarja on tänä vuonna erittäin tasainen. Minipojat ovat pelanneet syksyn aikana viisi ottelua, joista tuloksena on kaksi voittoa ja kolme tappiota. Tappiot ovat tulleet 12 pisteellä Vilpas Redille, 10 pisteellä NaKolle ja kuudella pisteellä Vilpas -04:lle. Vastaavasti Vilpas White on voitettu 12 pisteellä ja viimeisessä tiukassa ottelussa kaatui RaiPS yhdellä pisteellä.

Hyvänä päivänä mikä tahansa joukkue olisi ollut voitettavissa. Arskan pojilla henkilökohtaiset suoritukset ovat vaihdelleet peleittäin ja koko porukan saanti peleihin ollut yhteensattumien vuoksi vaikeaa. Viimeisessä turnauksessa Naantalissa oli Kaapo Nikanderin vuoro olla hurjalla pelipäällä. Kahdessa ottelussa hän nakutti yhteensä 48 pistettä.

Naantalin turnauksen tulokset:
Arska 38 – NaKo 48
Arska 51 – RaiPS 50

Pisteidentekijät: Niko Nieminen 0 + 2, Eetu Tuomisto 8 + 12, Kaapo Nikander 20 + 28, Jesper Mäenpää 4 + 2, Ilari Heikkonen 2 + 0 ja Markus Klemola 4 + 7. Mukana Naantalissa myös Elias Vesanto.