Arskan Mikroille tappiot kotiturnauksessa

Juhani Kakon heitossa hyvin mukana Frans Fonsell, Valtteri Pätäri ja Matias Lamppu

Arskan mikroilla jatkui läntisen aluesarjan I-divisioona viime sunnuntaina kotiturnauksella. Isäinpäivänä pelatussa turnauksessa vastaan tuli Salon Vilpas ja Ura-Basket Kaarinasta. Arskan pelaajat olivat yhtä lukuunottamatta päässeet kaikki paikalle, mikä aiheuttikin peliin aikaimoisen \”vaihtorumban\” jättäen kullekin pelaajalle varsinaisen pelituntuman kovin vähäiseksi. Salo ja Kaarina olivat molemmat tulleet pelipaikalle selvästi pienemmällä kokoonpanolla ja pystyivätkin pitämään hyvin tiiviin pelirytmin pelaajilleen molemmissa otteluissa.

Arska hävisikin molemmat turnauksen ottelunsa varsin selvänumeroisin lukemin. Salon Vilpas juoksi Arska-Basketin kumoon lähinnä nopeilla hyökkäyksillään lukemin 16 – 59. Hitaissa hyökkäyksissä peli tuntui olevan tasaista, vaikka nopeissa hyökkäyksissä hävittiinkin aika selvästi. Arskan hyökkäyskorin päällä tuntui olevan näkymätön kansi, kun ihan normaalitkaan heittopaikat eivät menneet tällä kertaa koriin.

Ura-Basketia vastaan tappiolukemat olivat samaaa luokkaa ja Arska häviskin ottelun lukemin 19 – 61. Ura oli saanut matkaan mukaan \”ykkösnyrkkinsä\” joka pörittikin peliä tosi tehokkaasti. Ura viimeisteli pisteitä monipuolisesti sekä nopeilla että hitailla hyökkäyksillä, niin läheltä kuin vähän kauempaakin. Arskan kotiluokan kirous ei hellittänyt tässäkään pelissä, vaan normaaleistakin heittopaikoista tehdyt hyvät ratkaisut tuntuivat poukkoilevan koko ajan renkaista ulos.

Tällä kertaa eivät kaikki paikalla olleet Arskan pelaajat päässeet viimeistelemään koreja. Arskan pistemiehet turnauksessa: Frans Fonsell 0 + 6 pistettä, Veeti Salo 2 + 0, Nikolai Varjus 4 + 8, Matias Lamppu 0 + 1, Valtteri Pätäri 2 + 0, Ilmo Nokka 2 + 0, Jesper Ahonen 4 + 0, Vilho Välttilä 0 + 2 & Akseli Hakamäki 2 + 2. Näiden pistemiesten lisäksi Arskan kotiturnauksessa mukana olivat Koobe Serlippens, Leevi Salo, Juhani Kakko ja Atso Pätäri.