Arskan höntsäporukka hopealle Pirkkolahallin turnauksessa

Joukkueessa pelasi Nazar Kryat, Arttu Hakamäki, Valtter Varila ja Ronnie Pollari (alarivissä polvillaan) sekä Jaro Pennanen, Matti Kurikka ja Jussi Varjus (eivät päässeet enää polvilleen…)

Arska-Basket hopealle Pirkkolahallin turnauksessa yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla!! 💪🏀

Kolme Arskan senioria ja kolme junnua yhdellä kesä-somerolaisella vahvistettuna osallistui myös tänäkin vuonna höntsäporukoiden kilpaan Helsingissä, Pirkkolassa. Tavoitteet päivään olivat selvät: 1. Kukaan ei loukkaa itseään, 2. Yritetään välttää finaali ja 3. Ainakin kerran syötetään pallo vastustajan haaroista. Yhtä lukuun ottamatta nämä tavoitteet saavutettiinkin ja vähän vahingossa päädyimme turnauksen finaaliotteluun.

Alkulohkossa Arska kohtasi Rötköt ja Mahat (huom! Kyseessä siis kaksi eri porukkaa!) joista Arska meni voittamaan Mahat lukemin 47-33. Rötköt huilanneena joukkueena voitti taas puolestaan Arskan lukemin 47-43, mutta keskinäisten pelien korierojen turvin Arska päätyi vahingokseen turnauksen finaaliotteluun. Arskan Matti Kurikka yritti kaikkensa että Mahan koriero olisi ollut riittävän suuri. Hän heitti pallon korin ohi kaikilta etäisyyksiltä ja tarvittaessa lähti vaikka vaihtoon kun hänelle syötettiin palloa. Valitettavasti seuran junnut, Hakamäki ja Pollari eivät olleet ymmärtäneet seurajohdolle antamia ohjeita, vaan laittoivat palloa koriin oikein urakalla ja johdattivat Arska-Basketin ensimmäistä kertaa kyseisen turnauksen finaaliin.

Finaalissa KL Lagers pyörittikin sitten Arskan paikkapuolustusta oikein kunnolla ja hetken oli epäselvää, löytääkö Someron pojat ulos hallista enää lainkaan. Viimeiseen hyökkäykseen pallo pelattiin kuitenkin vielä kerran seuran puheenjohtajan käsiin, joka kaikista päivän epäonnistuneista heitoista huolimatta lähti jälleen kerran urhoollisesti heittämään 3p heittoa, ja tällä kertaa kaikkien hämmästykseksi sisään!! Näin pojat saivat lisää intoa ja päättivät tulla Pirkkolaan uudestaan jälleen vuoden kuluttua.