Meskan voittoisa maakuntamatkailu sai jatkoa

Mesuca-Arska jatkoi voittokulkuaan U17-alueellisessa 1.divarissa. Arki-illan vierasottelussa Hämeenlinnassa taipui Punaportin Blues  selkein numeroin 48-90.

Arki-illan peli Hämeenlinnassa ei lähtökohdiltaan ollut paras mahdollinen pelaajien vireystilan kannalta. Meskalla tämä näkyi torstai-iltana varsin puuroutuneena pelinä kahden ensimmäisen erän ajan. Ensimmäisestä erästä kammettiin yhdeksän pisteen voitto (6-15), lähinnä sen turvin, että kotijoukkue ampui osumia vielä Meskaakin huonommalla prosentilla. 

Toisessa erässä kotijoukkue Blues pelasi omien taitojensa äärirajoilla ja sai onnistumisia niin läheltä kuin kaukaakin. Meska jatkoi peliään ensimmäisen erän tapaan, hermostunein ottein. Harhasyöttöjen ja menetysten määrään nähden oli pienoinen ihme, että erä hävittiin vain neljällä pisteellä (26-22). 

Erätauolla ei tarvittu valmentajia muistuttamaan pelaajia asenteesta. Pelaajat kykenivät itse keskenään tekemään päätöksen ottelun suunnan kalibroinnista. Taitotasoltaan selvästi paremman joukkueen oli aika ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa pelata omalla tasollaan. Erätauolta tulikin täysin erilainen joukkue. Seuraavan kymmenminuuttisen aikana nähtiin sisuuntunutta puolustusta ja pallosta pidettiin paremmin huolta. Kahden ensimmäisen erän erän menetykset ja harhasyötöt vaihtuivat riistoiksi ja läpiajoiksi. Erä päättyi murskaavasti Meskalle 6-33. Ottelu käytännössä ratkesi tähän kolmanteen erään ja viimeinen erä lasketeltiin jo vähän rauhallisemmassa temmossa 10-20 voittoon. Kokonaissaldoksi muodostui 48-90 vierasvoitto ja ulkoruokailu Miran Grillillä koleassa Hämeen yössä.  

MesucaArska 90 – Punaportin Blues 48

pisteet / levypallot / syötöt / menetykset / riistot

Tuomas Virvelä 7p. / 3lp / 2s / 1r
Vilho Välttilä 9p. / 10lp / 4s / 1m / 2r
Luukas Lautiala 21p. / 3lp / 2s / 2m / 4r / 1t
Sami Miskala 12p. / 11lp / 2s / 2m / 6r
Johannes Mäenpää 7p. / 2lp / 2s / 1r
Miika Aaltonen 8p. / 6lp / 1s / 1m
Oskar Enbacka 6p. / 5lp / 2s / 1m / 1r / 1t
Aatu Nikander 8p. / 3lp / 3s / 3m / 3r
Joni Salo 12p. / 1lp / 2s / 2m / 2r