Arskan U19-poikien puolustus puuroutui Vilpasta vastaan

Arska-Basketin A-pojat eivät saaneet täysin ehjää peliä aikaiseksi vielä Vilpastakaan vastaan Salossa lauantaina 18.11. Tällä kertaa poikien pimeä hetki osui neljännen erän alkuun, johon oltiin lähetty tasaisista 61-59 lukemista. Vilpas toki tuli erän alkuun tehoviisikollansa ja laittoi samalla painetta ja vauhtia peliin, mutta siihen ei Arskan peli hyytynyt. Jostain syystä Arskan hyökkäys vaan puuroutui tässäkin pelissä pidemmäksi aikaa. Arskan ainoa onnistuminen pitkään aikaan oli Aatu Nikanderin kolmen pisteen kori tilanteessa 74-62, joka olikin Arskan ainoa 3p kori koko ottelussa.

Arskan 5vs5 puolustus toimi pelissä hyvin läpi ottelun, mutta neljännen erän mustassa hetkessä hyökkäykset pysähtyivät Vilppaan puolustuksen puristuksessa 3 sekunnin alueelle ja näistä katkoista Vilpas juoksi nopeita ilman, että Arskan varmistava puolustus ehti lainkaan mukaan puolustukseen. Voisi jopa sanoa että Arska sai tällä kertaa maistaa vähän omaa lääkettään Vilpasta vastaan.

Arska-Basket 77 – Vilpas 89

Kriat Nazar 0p.
Kakko Juhani 0p.
Aaltonen Miika 10p.
Varjus Nikolai 13p.
Fonsell Frans 14p.
Nikander Aatu 17p.
Lamppu Matias 23p.