Meskalle voitto aluedivarista ja tappio SM-sarjassa

MesucaArska kohtasi Naantalin U17-poikien aluesarjassa vieraspelin merkeissä torstaina 16.11. Meska sai otteluun hyvän alun, takoen alkuminuuteilla 0-13 lukemat. Samalla Nako oli pakotettu ensimmäiseen aikalisään. Nako pääsikin tämän myötä paremmin peliin mukaan, mutta ei pystynyt eroa kaventamaan ensimmäisen erän aikana. Ensimmäinen erä meni Meskalle 18-33.

Ottelun toinen ja kolmas erä sujuivat tasaisemmissa merkeissä (15-16 ja 11-12) ja viimeiseen erään siirryttiin 44-61 lukemissa. Meska löysi kuitenkin vielä viimeiseen erään yhden vaihteen lisää ja vei Nakon loputkin haaveet kamppailla voitosta. Loppulukemat Meskalle 57-86.

Iso tunnustus täytyy antaa Nakon kannattajajoukoille, jotka loivat Maijamäen liikuntahallista varsinaisen hornankattilan torvien ja megafonien säestämänä. Harmi vaan, että katsomon puolella oli enemmän eforttia kuin Nakon pelaajilla. Meskalaisten pisteet jakaantuivat mukavasti usean pelaajan kesken.

MesucaArska 86 – NaKo 57

Oliver Enbacka 18p
Luukas Lautiala 19p
Sami Miskala 12p
Johannes Mäenpää 3p
Oskar Enbacka 16p
Luukas Kyyrä 12p
Aatu Nikander 6p

Lauantaina 18.11. Meska sai Somerolla vastaansa Hnmky 09 -joukkueen. Ennalta oli tiedossa, että Namikan 09-joukkue on Meskalle hankala vastustaja. Edelliset kaksi kohtaamista ovatkin menneet Namikalle 2-0. Eikä tullut helppoa ottelua tälläkään kertaa. Sen osoitti jo alkuminuutit Namikan upottaessa kolmosia jäätävällä tarkkuudella. Koko ottelun kolmosprosentti oli Namikalla 38, Meskan jäädessä 23 prosenttiin. Ensimmäisessä erässä  joukkueet vuorottelivat kuskin paikalla, Namikan kuitenkin voittaessa erän 23-27. Toinen erä oli tasainen, Meskan viedessä erän pisteellä. Ottelun puoliajalle siirryttiin 41-44 lukemissa. 

Kolmas erä oli Meskalle synkkä. Hyökkäyspäässä ei saatu onnistumisia ja heittoyritykset jäivät pitkälti Pyry Laineen ja Oliver Enbackan harteille. Kaksikko heittikin pelissä enemmän kuin koko loppujoukkue yhteensä. Meska hävisi erän 5-20. Viimeisessä erässä Meskalta löytyi kuitenkin aika-ajoin tuttua hyvää yrittämistä ja taistelutahtoa ja Meska voitti viimeisen erän 20-16. Tämä ei kuitenkaan riittänyt taisteluun voitosta. Loppulukemat näin ollen Namikalle 66-80. 

Namika jaksoi läpi ottelun jauhaa hyvin Meskan 1-3-1 paikkapuolustusta rikki. Namikan päävalmentaja on Suomen 16-vuotiaiden poikien maajoukkueen päävalmentaja ja osasi todella ottaa parhaat tehot irti pelaajistaan. 

MesucaArska 66 – HNMKY09 80

Pisteet ja levypallot
Tuomas Virvelä 3/0
Oliver Enbacka 15/4
Luukas Lautiala 2/1
Sami Miskala 2/5
Oskar Enbacka 1/1
Luukas Kyyrä 12/10
Joni Salo 0/0
Seve Korpijärvi 13/6
Pyry Laine 18/6 

Tarkemmat statistiikat tästä linkistä