U19-pojilla vaikeuksia sarjajohtaja Pyrintöä vastaan

Sarjajohtaja Tampereen Pyrintö saapui Somerolle lauantaina 14.10. Arska-Basketin A-poikien vieraaksi. Pyrintö on voittanut sarjassa kaikki ottelunsa noin 30 pisteen erolla ja niin kävi myös Somerolla. Pyrintö vei ottelun lukemin 73-109 (41-58).

Kentän hahmo oli Pyrinnön SM-sarjajoukkueessakin pelaava meksikolaissyntyinen Roberto Flores, joka pyöritti Pyrinnön peliä tehokkaasti läpi ottelun tehden itsekin samalla 31 pistettä.

Arska sai ihan mukavasti kovaa vastustajaa vasten tehtyä kauden ennätyspisteet. Rutinoitunutta vastustajaa vastaan Arskan pelaajat hävisivät kuitenkin kaksinkamppailut lähes järjestään ja Arskan helmasynti, irtopallojen menetykset vastustajalle, tuntui edelleen vaivaavan kotijoukkuetta. Yrityksen puutteesta ei kuitenkaan Arskaa voi syyttää ja isohko koriero repesi vasta ottelun lopussa. Arska oli vielä neljännen erän alussa vain 17 pisteen päässä Pyrinnöstä.

Arska-Basket 73 – Pyrintö 109

Kyyrä Luukas 7p.
Pollari Ronnie 0p.
Kriat Nazar 0p.
Aaltonen Miika 2p.
Varjus Nikolai 20p.
Fonsell Frans 16p.
Salo Joni 6p.
Kärkkäinen Jetro 1p.
Nikander Aatu 5p.
Lamppu Matias 16p.

Pyrintö pelasi erittäin aggressiivista puolustusta läpi koko ottelun ja se kerryttikin heille kokonaiset 35 virhettä pelissä. Virheet jakautuivat Pyrinnöllä kuitenkin todella tasaisesti. Ainoastaan kaksi Pyrinnön pelaaja päätyi viiden virheen takia ulos pelistä ja peräti viiden pelaajan pelatessa  neljällä virheellä pelin loppuun.