U16-tytöt kuittasivat itselleen paikan aluefinaaliin

Arska-Basketin U16-tytöt kävivät lauantaina 18.3. ottamassa mittaa Raholan Pyrkivästä läntiseen alueen II-divisioonan ottelussa. Peli Raholan Pyrkivää vastaan oli siinä mielessä erityisen tärkeä, että voitto varmistaisi varman paikan aluefinaaleissa.

Suurta jännitystä ei ollut tytöissä havaittavissa ja peli lähtikin Arskan tytöiltä hyvin käyntiin. Tytöt olivat hereillä heti pelin alusta asti ja pääsivät mukavaan johtoon jo heti ensimmäisessä erässä. Toisessa erässä tytöt jatkoivat hyviä otteitaan ja pelasivatkin kauden parasta peliään pitäen hyvän johdon puoliajalle mentäessä.

Toisessa erässä joukkue koki pahan takaiskun, kun Nanna Suonpää loukkasi nilkkansa pelitilanteessa ja joutuu nyt huilimaan muutaman viikon. Nanna on Arska-Basketin peleissä ollut tällä kaudella yksi keskeisimpiä pisteidentekijöitä, joten nyt kaivattiin uusia pelaajia tähän rooliin. Tälläkin kerralla kaikki 12 mukana ollutta Arskan pelaajaa tekivät pelissä pisteitä ja Nannan loukkaantumisesta sisuuntunut joukkue veikin loppupelin lähes näytöstyyliin pelaten parasta korista koko kautena. Näin ollen tämä vasta kolme kautta sitten perustettu Arska-Basketin tyttöryhmä kuittasi voitolla itselleen varman paikan 15.-16.4. pelattavassa aluefinaalissa!

Arska-Basket 86 – Raholan Pyrkivä 48

Suonpää Nanna 10p.
Grönholm Cina-Cella 2p.
Tyni Ronja 4p.
Mäkilä Nana 4p.
Kankare Siiri 6p.
Varjus Sylvia 2p.
Niemi Jessi 21p.
Saarelainen Fiinu 23p.
Nyström Jenna 4p.
Salmén Minttu 6p.
Paija Ella 2p.
Perho Liina 2p.