U16-pojille kaksi tappiota sunnuntailta

Sunnuntaina pelattiin läntisen alueen alle 16-vuotiaiden 1.-divisioonassa paikallisottelu, kun Meska kohtasi Ollikkalan koululla naapuriseura Salon Vilppaan. Ottelu oli alusta asti tiukkaa kamppailua ja ensimmäiselle erätauolle mentiin Vilppaan 19-11 johdossa. Toinen erä sujui Meskalta hieman ensimmäistä erää paremmin, Meskan käydessä toisessa erässä välillä johdossakin. Puoliajalle mentiin kuitenkin lopulta Vilppaan hienoisessa johdossa 34-30.

Kolmas erä alkoi Meskan osalta hienosti ja erän puolivälin paikkeilla Meska oli taas johtoasemassa. Erän loppu menee kuitenkin Meskalta heikosti ja viimeiselle tauolle mentiin tilanteessa 49-40. Viimeinen erä sujuu erän alussa Meskalta heikosti ja Vilpas on parhaimmillaan jo 16 pisteen johdossa. Meska jatkoi kuitenkin pelaamista loppuun asti ja hyvän loppukirin kera loppulukemiksi kaunisteltiin lukemat 67-59.

MesucaArska 59 – Salon Vilpas 67

Luukas Lautiala 23:59min 11p/9l
Oskar Enbacka 24:17min 10p/12l
Pyry Laine 33:36min 9p/4l/6s/4r
Vilho Välttilä 14:39min 7p/6l
Aatu Nikander 07:47min 6p/3l
Luukas Kyyrä 20:40min 6p/6l
Sami Miskala 27:37min 6p/5l/2blk
Joni Salo 22:09min 4p/8l
Oliver Enbacka 25:17min 0p/5l/5s/4r

Tappiosta huolimatta Meskan pelissä oli paljon lupauksia herättäviä otteita. Meskan puolustusintesiteetti on parantunut peli peliltä ja hyvä pallon paine aiheutti paljon ongelmia vuotta vanhemmille Vilppaan pelaajille. Luukas Lautiala ja Oskar Enbacka erottuivat ottelussa edukseen kaksikon ollessa joukkueensa parhaimmistoa niin pisteissä, levypalloissa että puolustuksessa.

Päivän toisessa ottelussa Meskan 3.-divisioonajoukkue matkusti Tampereelle Pyrinnön vieraaksi. Heikon ensimmäisen erän jälkeen Meska pääsi peliin mukaan, mutta kiri ei lopulta aivan riittänyt loppuun asti. Ottelu päättyi lopulta Pyrinnön niukkaan voittoon lukemin 69-62. Meskalta parhaiten esiintyivät Viljami Laine ja Ronnie Pollari, molempien tehden hyvin pisteitä niin läheltä että kaukaa heittäen.

Meskan pelit jatkuvat alkaneella viikolla kahden pelin voimin. Lauantaina 25.3. Meskan 3.divisioona joukkue kohtaa kello 20 alkavassa ottelussa TuNMKY:n Someron Monitoimitalolla. Viikon päättää sunnuntaina pelattava Meskan viimeinen RPC-runkosarjaottelu. Peli pelataan sunnuntaina 26.3. Salon Urheilutalolla kun kello 18:30 alkavaan otteluun vieraaksi saapuu YMCA Tampere KU.

MesucaArska 62 – Pyrintö 69

Viljami Laine 25p
Ronnie Pollari 19p
Miika Aaltonen 8p
Jetro Kärkkäinen 5p
Niko Kylämäki 3p
Nazar Kriat 2p
Konsta Lehtinen 0p
Eemi Haverinen 0p
Eemeli Hall 0p