U16-tytöillä shokkiherätys Nokialla

Arska-Basketin U16-tytöillä oli lauantai-aamuna vieraspeli Nokialla paikallista BC Nokiaa vastaan. Klo 10 tapahtunut ylösheitto tarkoitti liikkeellelähtöä Somerolta jo seitsemän aikaan aamulla.

BC Nokian tyttöjen aktiivinen koko kentän puolustus tarjoilikin Arskan tytöille oikein kunnon shokkiherätyksen. Nokialaiset tulivat pelissä poikkeuksellisen aktiivisesti  taistelemaan hyökkäyspään levypalloista ja pääsivätkin pahimmillaan kokeilemaan jopa 5 heittoyritystä yhdessä ja samassa hyökkäyksessä ennen onnistumista. Peli etenikin todella tasaisena aina puoliajalle asti, jolle lähdetiin 28 – 30 tilanteessa.

Puoliajalta tulikin sitten kentälle takaisin selvästi terävöitynyt Arska-Basket. Levypallopelaamista saatiin tiivistettyä ja takapelaajien aktiivinen häirintäkin alkoi tuottaa tulosta. Nokialaisten korinteko tyssäsikin lähes täysin kolmannessa neljänneksessä. Vastaavasti taas Arskan tytöistä tuntuivat vähän kaikki saavan onnistumisia kolmanteen neljännekseen. Ekaksi Cina-Cella heitti pienen kakkosen vaparin kulmasta, sitten perään Ella lähes samasta paikasta toisen. Sitten tuli onnistumiset peräjälkeen Jennalle, Ronjalle ja Nannalle. Hyvää heittopeliä pelannut Fiinu viimeisteli erässä kolme koria ja loppuun vielä Merjan hyppyheitto tuotti 2 pistettä ja niinpä erä päättyikin 6 – 21 lukemiin. Tuo kolmannessa erässä saatu piste-ero säilyikin sitten ihan pelin loppuun asti.

Arska-Basket 65 – BC Nokia 45

Suonpää Nanna 17p.
Grönholm Cina-Cella 6p.
Tyni Ronja 2p.
Varjus Sylvia 0p.
Niemi Jessi 5p.
Saarelainen Fiinu 15p.
Nyström Jenna 6p.
Siikjärvi Merja 10p.
Salmén Minttu 0p.
Kuosa Luna 0p.
Paija Ella 2p.
Perho Liina 2p.