MesucaArskan murskajaiset jatkuivat

Isänpäivän viikonloppuna ainakin yksi MesucaArskan taustajoukoissa hääräävä henkilö oli erityisen kiireinen. Joukkueen pelaajakohtaisia tilastoja kirjaava Vesa-Pekka “Vesku” Laine sai kirjata tapahtumarikkaiden otteluiden tilastoja kaksin käsin. Meska jatkoi sekä  U16 läntisessä 1. divarissa että U15 valtakunnallisessa sarjassa voittokulkuaan ja on edelleen ilman tappioita kummassakin sarjassa. U16 1. divarissa kaatui lauantaina Raholan Pyrkivä 92-47 ja sunnuntaina Meska riepotteli Tampereen Pyrintöä 134-41. 

Lauantaina Meska kohtasi Salossa RaPyn. Ottelu oli välillä aikamoista koheltamista puolin ja toisin. Huolimatta Meskan lukuisista pallonmenetyksistä oli kentällä vain yksi voittajaehdokas. RaPyn soheltaessa vielä enemmän, tilanteet vaihtelivat nopeasti molemmissa päissä kenttää.  RaPylta puuttui matkasta useita hyviä pelaajia ja tämä näkyi pelin tasossa. Vaikka ottelu ei missään vaiheessa noussut mitenkään hyvälle tasolle, oli siitäkin kuitenkin 92-47 työvoitto vähintäänkin ansaittu.

MesucaArska 92 – RaPy 47

Oliver Enbacka: 12p
Luukas Kyyrä: 19p
Joni Salo: 6p
Renne Kivinen: 11p
Miika Aaltonen: 2p
Vilho Välttilä: 6p
Pyry Laine: 21p
Oskar Enbacka: 16p

Sunnuntaina Somerolla Meska kohtasi U15 valtakunnallisessa sarjassa toistaiseksi tappiottoman Tampereen Pyrinnön. Meska painoi hyvällä sykkeellä koko ottelun eikä antanut mitään mahdollisuuksia vastustajalle. Ottelussa nähtiin paljon riistoja ja hienoja syöttöjä. Pyry Laine kirjasi tilillleen 40 minuutissa hurjat tilastot: 49 pistettä, 11 koriinjohtanutta syöttöä, 10 riistoa ja 14 levypalloa. Kokonaisuudessaan joukkueen kehitys on ollut huimaavaa. Joukkue on pystynyt kasvattamaan eroa jopa joihinkin perinteisiin koripallon suurseuroihin. 

MesucaArska 134 – Pyrintö 41

Pyry Laine: 49p
Seve Korpijärvi: 30p
Oliver Enbacka: 18p
Renne Kivinen: 4p
Sami Miskala: 7p
Oskar Enbacka: 8p
Luukas Kyyrä: 10p
Joni Salo: 8