Lorskan kevätkausi pyörähti käyntiin

Lorskan kevätkausi pyörähti käyntiin lauantaina 22.1. Monarilla pelatussa kotiottelussa Raholan Pyrkivää vastaan. Raholan rosterista uupui pari valtakunnallisia sarjoja pelaavaa poikaa ja Raholan hyökkäyksestä jäikin uupumaan puolustuksen rohkea haastaminen. Näin ollen Lorskan agressiivinen puolustus olikin varsinaista myrkkyä RaPyn pelinrakentajille, ja peliväline saatiin riistettyä suoraan kuljetuksesta tai syötönkatkona kerta toisensa jälkeen.

Pallonriistot Lorska käänsi nopeilla syötöillä vapaalle juoksijalle, joilla oli helppo työ viimeistellä korit lay-up- heitoilla korin alta. Sen lisäksi että heitto tuntui muutenkin Lorskan pojilla uppoavan kotisalissa todella mukavasti, päättyi kauden ensimmäinen matsi Lorskan selvään 109 – 32 voittoon.

LoKoKoArska 109 – RaPy 32

Vilho Välttilä: 4p
Matias Lamppu: 6p
Nikolai Varjus: 15p
Frans Fonsell: 7p
Samu Kivinen: 16p
Aatu Nikander: 11p
Johannes Kulmala: 20p
Joona Salonen: 8p
Niilo Koivisto: 22p