Meska sinnitteli voiton

MesucaArska-Basket kohtasi sunnuntaina 24.10. vierasottelussa Tampereella Pyrinnön. Ensimmäisellä puoliajalla Meska pystyi kasvattamaan tasaisesti johtoaan ja näytti selkeästi vahvemmalta joukkueelta. Puolessa välissä ottelua Luukas Kyyrä teloi nilkkansa, eikä pystynyt enää palaamaan kentälle.

Tämän jälkeen levypalloissa ei enää oltu niin vahvoja. Kolmas erä kyettiin kuitenkin voittamaan. Neljännessä erässä Sami Miskala joutui virhevaikeuksiin ja joutui jättämään pelikentän viiden virheen takia. Lisäksi Aatu Stark sai iskun nenäänsä ja joutui jättämään kentän verenvuodon takia.

MesucaArskalla ei siis ollut yhtään kunnossa olevaa vaihtomiestä. Kun samalla Joni Salolla oli jo neljä virhettä, loppu pelattiin kieli vyön alla. Pyrintö pystyikin kuromaan etumatkaa kiinni, mutta Meska sinnitteli loppuun asti ja voitti lopulta ottelun 68-82.

Ottelussa juostiin aika paljon nopeita koreja. Jokainen pelaaja teki pisteitä. Hyökkäyspäähän on saatava vielä lisää liikettä. Viiden voiton ja yhden häviön turvin on kuitenkin turvallista jatkaa SM-karsintaa.

MesucaArska 82 – Pyrintö 68

Pyry Laine: 28p
Oliver Enbacka: 6p
Johannes Mäenpää: 9p
Oskar Enbacka: 10p
Joni Salo: 3p
Sami Miskala: 9p
Luukas Kyyrä: 13p
Aatu Stark: 4p