ArskaLoKoKolle rutiinivoitto

ArskaLoKoKon 16-vuotiaiden poikien voittoputki sai jatkoa, kun se kukisti kotiottelussaan BC Nokian. Ottelun taso ei noussut kovin korkeaksi ja voitto varmistui jonkun verran ohi heittämälläkin.

ArskaLoKoKo lähti otteluun hyvällä asenteella. Ensimmäisessä erässä Roope Heinonen taisteli ansiokkaasti molemmissa päädyissä. Heinonen teki erässä kahdeksan pistettä. Läpi ottelun varmasti pelanneet Jesper Mäenpää ja Kaapo Nikander johdattivat joukkueensa ensimmäisen erän taukolukemiin 22-13. BC Nokia roikkui mukana lähinnä uskomattomilla kolmen pisteen rykäisyillään. Näistä välillä myös hieman “onnenkantamoisista” BC Nokia teki lähes puolet pisteistään.

Toisessa erässä hyvä syke jatkui. Kaapo Nikander oli vahvoilla ajoillaan pitelemätön ja teki erässä 15 pistettä. ArskaLoKoKo siirtyi puoliajalle turvallisessa 47-21 johdossa.

Ottelun kolmas ja neljäs erä olivat jo tasaisempia. ArskaLoKoKo pyöritti tiuhaa vaihtorulettia ja näin kaikki saivat tasaisesti peliaikaa. Neljännen erän onnistujaksi voisi nostaa Eetu Joutsennevan, joka nosteli korin alta varmoja koreja. Ottelun tempo hieman laski loppua kohden ja viimeisen erän BC Nokia voittikin kolmella pisteellä. Perjantai-illan päätteeksi monarin taululle jäi lukemat 79-53 kotijoukkueen hyväksi.

Joukkueella on nyt neljän viikon tauko peleistä. Tauon jälkeen pelataan vielä viimeiset kolme runkosarjan ottelua. Neljä parasta pääsee lopulliseen Final Four- turnaukseen, jossa ratkaistaan mitalit. Neljällä alkukauden voitollaan ArskaLoKoKo on jo vahvasti kiinni tässä nelikossa. Vastassa on kuitenkin vielä ennakolta vahvat joukkueet Rahola-Pälkäneen yhdistelmäjoukkue ja Rauma Basket. Ennakkoasetelmien mukaan voitto hieman heikommasta Tampereen Pyrinnön kakkosjoukkueesta riittäisi jo takaamaan lopputurnauspaikan.

Joukkue on menettänyt kevätkaudeksi kaksi pelaajaa. Joukkue on kuitenkin vahvistunut penkillä. Jo edellisessä ottelussa mukana ollut Jari Käkönen on liittynyt valmennusrinkiin loppukauden ajaksi.