ArskaLoKoKolle murskavoitto

ArskaLoKoKo ei jättänyt mitään epäselvyyksiä 16-vuotiaiden läntisessä kakkosdivarin ottelussa Kaarinan Ura Baskettia vastaan. Jo ensimmäisen erän alkutahdit näyttivät, kumpi ottelun tulee voittamaan.

Ensimmäisen erän jälkeen johto oli jo 24-7 ja kun puoliaikaan mennessä oli jo nakutettu taululle 48-10 johtoasema, oli loppu enää ArskaLoKoKon nautiskelua ja iloittelua kentällä.

Kolmannessa erässä eroa kasvatettiin vielä 22 pistettä lisää ja summerin soidessa taululla lepäili varsinaiset sunnuntailukemat 110-29 ArskaLoKoKolle.

Pahiten Ura Basketin korisukkaa kulutti Kaapo Nikander, joka uurasti pelkästään yksinään enemmän kuin vastustaja yhteensä, 40 pistettä. Hyvänä kakkosena tehtaili Roope Heinonen, joka nakutteli kiitettävät 27 pistettä.

Jokainen pelaaja pääsi pisteille, eikä millään osa-alueella ollut heikkouksia. ArskaLoKoKo nakutteli hyvällä prosentilla läheltä ja kaukaa.