Arska-Basketin minitytöille ensimmäinen erävoitto

Arska-Basketin minityttöjen peli on parantunut turnaus turnaukselta. Puolustus on jo oikeinkin hyvää ja oma puolustettava pelaaja löytyy helposti. Hyökkäykseen lähtö pallonriiston jälkeen tapahtuu nopeasti, ja kaikki pelaajat pystyvät kuljettamaan palloa molemmilla käsillä. Korinteko isoihin koreihin on edelleen haastavaa, mutta välillä sekin sujuu oikein mallikkaasti.

Tästä saatiin jo kivasti esimakua viikonlopun turnauksessa Uudessakapungissa, kun Arska-Basketin minitytöt saivat aivan ensimmäisen erävoittonsa! Kolmas erä juuri emäntäseuraa vastaan päättyi Arskan voittoon lukemin 13-12. Vaikka turnauksen molemmat pelit hävittiinkin, niin tytöillä riitti riemua ja iloa vaikka muille jakaa. Turnauspäivä päätettiinkin ulkona yhteiseen lumisuihkuun vastustajien hämmästellessä Someron iloisia tyttöjä!