Mikroilla voitokas kauden alku

Arska-Basketin mikropojat aloittivat kautensa voittoputkella. Lokakuun alussa Kaarinassa pelatussa turnauksessa vastaan tuli ensimmäisenä Kaarinan Ura Basketin 10 White-joukkue. Heti ottelun alussa kävi selväksi Arskan ylivoima. Vastustaja pääsi harvoin omaan hyökkäyspäähänsä Arskan riistäessä pallon pois. Hurjan alkurynnistyksen jälkeen peli hieman tasoittui, mutta Arska vei sen kuitenkin 53–31. Toisessa pelissä vastaan asettui Kaarinan Ura Basketin 10 Red-joukkue. Ottelu alkoi Arskan komennossa, mutta puoliajan jälkeen Kaarina alkoi saada otetta pelistä ja he pääsivät viimeisellä jaksolla jopa johtoon. Arskan pojat nousivat kuitenkin ahdingosta ja veivät tiukan kamppailun 50–47.

Sunnuntaina 17.11. Somerolla pelattuun otteluun vastaan tuli Kaarinan Ura Basketin White. Ottelun alkuun Arska teki nopeasti kolme koria Arttu Hakamäen toimesta, ennen kuin Kaarina sai juonesta kiinni. Arska hallitsi peliä, mutta viimeistely ei onnistunut avopaikoista huolimatta ja siksi Kaarina pysyi koko ajan iskuetäisyydellä. Viimeinen jakso mentiin kori korista pisteen erolla. Lopussa, peliaikaa ollessa 30 sekuntia, Unto Hälli pääsi yksin läpi ja teki ottelun ainoan korinsa, joka jäi voittokoriksi. Arska voitti 37–36. Hienosti pojat jaksoivat taistella loppuun asti!