U16-joukkueelle makoisa voitto Turusta

Arska-Basketin U16-ikäluokka käväisi ryöstämässä näyttävin ottein sarjapisteet Turusta. TuNMKY:n Blue-joukkue jäi altavastaajan asemaan kun Arskan pojat lähtivät kotimatkalle 92-38 voitto mukanaan.

Arska johti koko ottelun ajan ja vielä puoliajalla lukemat olivat suhteellisen “siedettävät” 37-18. Lukemat olisivat voineet olla rajummatkin, mikäli heittoprosentti olisi ollut hitusen parempi ensimmäisillä jaksoilla. Mutta niin kauan kun joukkue jaksaa hakea noinkin kiitettävällä tasolla levypalloja, ei ole hätää. Koko joukkueessa näkyi peli-iloa ja edes vaihtomiesten vähyys ei hidastanut missään vaiheessa tahtia, vaan päinvastoin. On pojilla kunto kohdillaan!

Kolmannella ja neljännellä jaksolla Arska-Basket teki syötönkatkoja ja riistoja siihen malliin, että Namikan selkäranka napsahti lopullisesti poikki. Viimeinen jakso päättyi Arskan voittoon peräti 25:llä pisteellä. Ennen peliä sovittiin, että tyhmiä virheitä ei oteta, koska pelaajia on sen verran vähän. Siinähän kävi sitten niin, että Arska sai koko pelissä yhteensä kuusi joukkuevirhettä, kun vastustaja joutui rikkomaan 17 kertaa.

Susileirityksestä palannut Kaapo Nikander pääsi jälleen parketeille ja teki hurjaa tuhoa Namikan päädyssä. Kaapolle taisi tulla Arska-Basketin historian suurin hlö.kohtainen piste-ennätys, huimat 49 pistettä. Mutta kiitosta hurjista lukemista täytyy antaa myös koko joukkueelle, joka narutteli näteillä kuvioilla Namikan puolustuksen aika ajoin aivan solmuun. Kaksinumeroisille pisteille pääsivät myös Jesper Mäenpää ja Markus Klemola, tehden molemmat 11 pistettä. Loput pisteet jakautuivat Roope Heinoselle (7), Niko Niemiselle (5), Erton Bytyqille (4) ja Eetu Joutsennevalle (4).