Juniorien kauden päätös 27.5.2018

Ylärivi vasemmalta : Frans Fonsell, Niko Nieminen, Oliver Härkönen, Koobe Serlippens, Joni Salo, Aatu Stark ja Paavo Hälli. Alarivi vasemmalta : Eetu Joutsenneva, Aleksejs Trofimovs, Kasper Varheenmaa ja Kaapo Nikander.

Arska-Basketin junioreiden koriskauden päätös pidettiin sunnuntaina 27.5. Siikjärven leirikeskuksella. Kiitos kaikille osallistujille! Arska-Basketin koriskauden 2017-18 pelaajista palkittiin seuraavat henkilöt:

Kauden pelaaja: Aatu Stark (Mikrot), Frans Fonsell (Minit), Kaapo Nikander (C-pojat), Aleksejs Trofimovs (A-pojat)
Treenari: Paavo Hälli (Mikrot), Koobe Serlippens (Minit)
Tsemppari: Joni Salo (Mikrot), Oliver Härkönen (Minit), Niko Nieminen (C-pojat)
Kehityspelaaja: Eetu Joutsenneva (C-pojat)
Taistelija: Kasper Varheenmaa (A-pojat)