LoKoKoArska Tallinnan Nord Cupissa

LoKoKoArskan C-poikien ryhmät White ja Blue lähtivät kauden päätteeksi ”sekajoukkueilla” testaamaan taitojaan Tallinnan Nord Cupiin 17. – 19. toukokuuta. Joukkueissa oli sekoitettu poikia niin Whiten SM-sarjaa pelanneista ja läntisen alueen hopeaa saavuttaneesta, kuin myös Bluen läntisen alueen kakkosdivisioonaa pelanneista pelureista.

Yhteensä viikonlopun aikana pojat saivat pelata viisi peliä per joukkue. White-nimeä kantanut joukkue saavutti turnauksessa 9. sijan. Joukkueen parhaaksi valittiin Lauri Koivisto. Blue-joukkue sijoittui 15:ksi ja joukkueen parhaaksi valittiin Oliver Kandén.

Blue koki hieman kovemman alkulohkon. Blue pystyi luomaan hyviä heittopaikkoja, mutta lieneekö syynä Tallinnan helteen aiheuttama ns. ”kuiva kausi”, heitot eivät uponneet. White taas pääsi haastamaan jopa parempia virolaisjoukkueita ja pelihuumori pysyi läpi turnauksen korkeana. Turnauksen voitti Rakvere Tarvas, jolle White hävisi kymmenen pistettä runkosarjassa.

Turnaukseen päättyi samalla ensimmäinen vuosi yhteistyötä Loimaan Korikonkareiden ja Someron Arska-Basketin välillä. Vuosi oli kokemisen arvoinen. Kiitos siitä! Lisäksi 2004 syntyneet pojat siirtyvät ”kilpailuikään”, mikä merkinnee lisää harjoituksia ja pysymistä oman ryhmän mukana.

www.tallinnnordcup.eu