LoKoKoArskan Blue-joukkue päätti kautensa porilaisten marssin tahdissa

LoKoKoArskan C-poikien Blue-joukkue päätti läntisen II-divisioonan tappioon. Ylempi loppusarja osoittautui kevään mittaan haastavaksi kerätä voittoja. Alemmassa loppusarjassa olisi varmasti tullut voittoja enemmän, mutta pelillisesti oppia saatiin varmasti enemmän näin.

Viimeiseen kotiotteluun saapui BC Sisu Porista. Isokokoiset porilaiset eivät olleet saaneet pitkän matkan ryydittämiä lihaksiaan lämpimäksi ja Blue pysyikin ensimmäisen erän hyvin vauhdissa mukana. Ensimmäinen erä päättyi tasaisissa merkeissä, 11-13 porilaisten hienoisessa johtoasemassa. Toinen erä oli erittäin synkkä; Blue ei saanut yhtään koria aikaiseksi ja vastaavasti Sisu teki 22 pistettä. Tämä johtui suurilta osin siitä, että Sisu siirtyi varsin masentavaan makaavaan paikkapuolustukseen, eikä korille enää päästy ajamaan. Näin tauolle mentiin Sisun 35-11 johdossa.

Tauon aikana yritettiin opetella keinoja murtaa Sisun paikkapuolustus. Pojat veivät teorian hienosti kentälle ja näin pelissä oltiinkin taas mukana. Kolmas erä päättyi tasan 15-15. Sisu kuitenkin jaksoi juosta pelin loppuun ja kasvatti eroa vielä viimeisessä erässä. Näin ottelu päättyi Bluen 32-71 tappioon. Loimaan minipojat Niilo Koivisto ja Lauri Korkeakangas olivat jälleen tärkeä apu Blue-joukkueelle.