LoKoKoArska haastoi Pyrinnön

Lauantaina 18.11 LokoKoArska White kohtasi Tampereen Pyrinnön ykkösjoukkueen Pyrintö Whiten. Molemmilla joukkueilla oli ennen ottelua takana viisi voittoa ja kaksi tappiota.

Lorska aloitti ottelun erittäin pirteästi. Ottelun alkua jopa hallittiin ja Pyrintö oli vähän hämillään meidän johtaessa matsia 6-0. Hallittujen hyökkäysten kautta päästiin ajamaan korille ja saatiin onnistumisia. Ensimmäinen erä päättyi tasan 15-15. Toinen erä jatkui jälleen tasaisissa merkeissä ja erä hävittiinkin niukasti vain kolmella pisteellä 13-10, eli puoliaikaan mennessä oltiin vielä jopa voitossa kiinni. Mutta puoliajan jälkeen tapahtui jotain ja vastustaja alkoi prässäämään koko kentällä ja lisäsi tempoa. Palloa alettiin puristaa liikaa ja kun vastustaja vielä upotti muutamia tärkeitä kolmosia, alkoi meidän itseluottamus horjua ja jalka painamaan. Näin me sorruimme melko hätäisiin ratkaisuihin, eikä päästy rauhassa rakentamaan kuvioita. Erä hävittiin peräti 15 pisteellä 29-14. Lorska teki erässä vain kaksi pelitilannekoria ja loput tuli vapareista. Tämäkin kuvaa erän rikkonaisuutta ja Pyrinnön prässiä. Viimeisessä erässä oltiin taas jo vähän paremmin pelissä mukana, mutta sekin hävittiin 24-17. Näin ollen lopputulos 81 – 56 Pyrinnölle.

Pyrintö on tottunut pelaamaan kovia matseja ja meidän kokemus ei vielä jaksanut kantaa koko matsia. Mutta kausi on puolivälissä ja näistä peleistä tulee meille sitä tärkeää “isojen” matsien kokemusta. Pyrintö oli joukkueena yhtenäinen ja kaikki pelaajat osasivat pelata kovaa fyysistä peliä. Isoja, fyysisiä pelaajia oli useita. Kaapo ja Jussa haastoivat rohkeasti ja pääsivätkin usein vapariviivalle. Meidän pelaamisen kovuutta kuvaa se, että edelleen teemme puolet vähemmän virheitä kuin vastustaja. Kun puolustaa kovaa, niin niitä virheitäkin tulee väkisinkin muutama. Sarjan lopulliset nousijat selviävät vasta viimeisen kierroksen aikana. LoKoKoArska nyt sarjassa neljäntenä.