Mikropojat turnauksessa Kaarinassa

Lauantaina 4.11. pelattiin mikropoikien historian toinen sarjaturnaus. Arska-Basket kohtasi turnauksessa Kaarinan Ura Whiten ja Loimaan Korikonkareiden Whiten.

Ottelu Kaarinan Uraa vastaan sujui alusta loppuun saakka Arskan komennossa. Uran pelaajat eivät meinanneet päästä korille alkuunkaan. Arska sen sijaan nakutteli pisteitä tasaisella varmuudella. Viimeisessä erässä Ura pääsi mukaan peliin, mutta piste-ero oli tässä vaiheessa jo niin suuri Arskan eduksi, että valmentajat Justus Mäenpää ja Aleksejs Trofimovs käskivät omien pelaajien ottaa rennosti ja säästellä voimiaan heti perään alkaneeseen LoKoKo-otteluun. Ura voitettiin pistein 13 – 46.

LoKoKo-ottelussa olisikin tarvittu tuoreita jalkoja, sillä vastustajan tarkka käsi heitti pisteitä varmuudella. Liekö väsymystä vai vastustajan hyvää puolustusta, mutta Arskan monet heitot kimpoilivat raudoista ulos ja LoKoKo kasvatti johtoaan tasaiseen tahtiin. Ottelu pelattiin kuitenkin taistellen loppuun asti, eikä se mitenkään ollut huono suoritus. Viimeisen erän Arska jopa voitti. Heiton viimeistelyssä hävittiin tällä kertaa. Ottelu päättyi Arskan tappioon 26 – 40. Valmentajat olivat kuitenkin todella tyytyväisiä mm. hienoon syöttelyyn kentällä.

Kehitystä tapahtuu koko ajan. Arska-Basketilla on nyt neljä sarjapistettä, ja se on sarjataulukossa neljäntenä kahdella voitolla ja kahdella tappiolla. Syyskausi päättyy joulukuussa neljän parhaan joukkueen sijoitusturnaukseen, joten tuo sarjapaikka halutaan tottakai säilyttää tai jopa parantaa. Seuraava turnaus onkin sitten kotiturnaus Joensuun koululla 19.11. Tällöin Arska kohtaa LoKoKon Blue-joukkueen sekä Punaportin Bluesin Hämeenlinnasta. Tervetuloa kannustamaan!

Kaarinan turnauksen pistemiehiä: Johannes Mäenpää 19, Rasmus Heinonen 12, Joni Salo 12, Paavo Hälli 12, Aatu Stark 6, Paavo Virkki 4, Niko Kylämäki 4, Joonas Santakangas 2, Arttu Hakamäki 2. Jooa Säippä, Jami Nieminen ja Kim Nordman jäivät tällä kertaa pisteittä, mutta pelasivat kyllä todella pirteästi. Tästä on hyvä jatkaa!