”Terve urheilija” -koulutus 23.9.

Veli-Matti ”Sporttimestari” Talonen työskentelee kouluttajana Terve Urheilija -ohjelman ja Pohjola Sairaalan yhteistyöhankkeessa.

Arska-Basket järjestää Someron Monitoimitalolla lauantaina 23.9.2017 klo 11:00 – 13:00 koulutuksen ”TERVE URHEILIJA”. Kouluttajaksi tulee UKK-instituutista fysioterapeutti Veli-Matti Talonen, joka on lasten ja nuorten urheiluvalmentaja ja työskentelee urheiluvammoja ennaltaehkäisevän tutkimuksen jalkauttamistyössä Terve Urheilija -ohjelmassa. Koulutus on suunnattu kaikille valmentajille, ohjaajille ja nuorten vanhemmille.

Luento-osuudessa esitellään UKK:n tutkimusta sekä kansainvälistä tutkimusta koripallovammoista sekä niiden ennaltaehkäisystä. Käytännön osuudessa käydään läpi menetelmiä, joilla on saatu tuloksia vammojen ennaltaehkäisyyn koripallossa ja muissa palloilulajeissa. UKK-instituutin ja OP-ryhmän yhteistyö mahdollistaa koulutuksen toteutuksen ilmaisena.

Lisätietoa aiheesta: www.terveurheilija.fi/blogi

Sitovat ilmoittautumiset tapahtumaan:
Marko Räty / raty.marko@suomi24.fi / p. 0445335235

Tapahtuma Facebookissa