Arskan C-pojat herkulliseen voittoon

Arska-Basketin C-pojat ottivat näyttävän voiton Perniön Urheilijoista. Vielä kauden alussa Arska hävisi harjoitusottelun kyseiselle joukkueelle kahdeksalla pisteellä. Nyt oli virallisen revanssin aika sarjaottelun merkeissä. Ottelu osoitti hyvin sen, kuinka paljon joukkue on kehittynyt lyhyen ajan kuluessa. Arska ei antanut ottelun missään vaiheessa PeU:lle mahdollisuuksia taistella voitosta. Arska johti ottelua alusta alkaen, vieden ottelun lopulta selvin numeroin 52 – 30.

Pahiten Peu:ta kurmuutti Roope Heinonen. Roopen toisen jakson kymmenen pisteen putki näyttävillä läpiajoilla ja kolmen pisteen heitoilla käytännössä ratkaisi ottelun. PeU ei missään vaiheessa pelannut huonosti, mutta meidän onneksemme vastustajan heitto ei tuntunut uppoavan oikein mistään. Arska puolusti kokonaisuudessaan hyvin ja hyökkäyspäässä kuviot pyörivät virheettömästi. Yksittäisistä onnistumisista voisi mainita Erton Bytyqin lukuisat syötönkatkot ja Jesse Kylämäen vahvan korinaluspelaamisen molemmissa päissä.