Arskan C-pojille murskavoitto ja niukka tappio

Arska-Basketin C-pojat ottivat kauden ensimmäisen voittonsa Kaarinan Ura-Basketista keskiviikkona 19.10. Kaarinassa. Ura-Basket jaksoi roikkua pelissä mukana ainoastaan ensimmäisen erän, joka päättyi melko tasaisiin lukemiin 11 – 8 Arskalle. Sen jälkeen Arska otti lukuisia syötön katkoja ja pääsi juoksemaan nopeita vastahyökkäyksiä. Seuraavat erät Arska-Basket määräsikin ottelun kulkua. Ottelun loppunumerot olivat lopulta selvänumeroisesti Arskalle 74 – 26. Kaikki mukana olleet kahdeksan pelaajaa pääsivät ottelussa pisteille.

Seuraavaksi kotiottelussa kohdattiin Salon Vilpas maanantaina 24.10. Vilpas on aina ollut Arskan pojille hankala vastustaja ja niin oli tälläkin kertaa. Vilpas puolusti hyvin jaloin ja pakotti Arskan hätäisiin ratkaisuihin. Kova paine hyökkäyspäässä kostautui useina askelvirheinä ja harhasyöttöinä. Vielä ensimmäisen erän jälkeen Arska-Basket johti ottelua 17 – 11. Seuraavat erät Vilpas kuitenkin hivuttautui lähemmäksi ja lähemmäksi. Lopulta ottelu kääntyi tiukasti Vilppaalle ja seurauksena harmittava viiden pisteen tappio 50 – 55.