B-pojat SM-sarjaan!

LoKoKon ja Arska-Basketin B-poikien yhteistyöjoukkue järjesti melkoisen yllätyksen raivaamalla tiensä ikäluokkansa SM-sarjaan. Paikka varmistui Kaarinassa pelatussa viimeisessä ratkaisevassa karsintaturnauksessa. Viidellä paikkakunnalla pelatuista karsintalohkoista varsinaiseen SM-sarjaan selviytyi kunkin lohkon kaksi parasta joukkuetta. Littoisten monitoimitalolla LoKoKoArskan jalkoihin jäivät isäntäjoukkue Ura Basket sekä espoolaiset Leppävaaran Pyrintö ja Tapiolan Honka 2. Ainoan tappion joukkue kärsi lohkon voittaneelle Tampereen Pyrinnölle. Näin Loimaan liikuntahallin parketilla tullaan tälläkin kaudella näkemään korista valtakunnan korkeimmalla sarjatasolla!

B-poikien SM-sarja pelataan kymmenen joukkueen kaksinkertaisena sarjana. Pudotuspeleihin selviää runkosarjan neljä parhaiten sijoittunutta joukkuetta. LoKoKoArskan lisäksi sarjaan selviytyivät Tampereen Pyrintö, KTP Kotkasta, Kauhajoen Karhu, Tapiolan Honka Espoosta, SäyRi Jyväskylästä, Pussihukat Vantaalta sekä HNMKY, WBKori-80 ja Munkkiniemen Kisapojat Helsingistä. Sarja alkaa sunnuntaina 16.10.