Arska-Basketin minipojat päättivät kautensa

Arska-Basketin minipojat pelasivat kauden viimeisen turnauksensa Salossa. Ensimmäisessä ottelussa Vilpas -05 Red kaatui tiukan väännön jälkeen kahdella pisteellä 61 – 59. Toisessa ottelussa peli kulki muuten mallikkaasti, mutta heittoprosentti oli heikko. Vilpas -04 White vei lopulta ottelun melko selvin numeroin 62 – 40.

Syyskaudella joukkue selvitti tiensä tavoitteiden mukaisesti ylempään loppusarjaan. Kevään aikana ylemmästä loppusarjasta muodostuikin yllättävän tasainen, eikä kauaksi jäänyt minipoikien pääsy Final Four-turnaukseen. Arska jäi täpärästi ensimmäisen putoajan paikalle, sijoittuen yhdeksän joukkueen sarjassa viidenneksi. Jotain sarjan tasaisuudesta kertoo sekin, että sarjavoittajalle hävittiin yksi piste ja sarjakakkoselle kolme pistettä. Näin ollen minipojat voivat olla menneeseen kauteensa tyytyväisiä.

Arskan pisteet Salossa: Erton Bytyqi 4, Roope Heinonen 38, Eetu Tuomisto 17, Kaapo Nikander 22, Jesper Mäenpää 2, Markus Klemola 8, Iivari Aho 10. Joukkueessa mukana myös Niko Nieminen.

Terv. Jani Mäenpää, valmentaja