U16-tytöt hyvässä vireessä kotiottelussa

Arska-Basketin U16-tytöt päättivät kevään sarjan ensimmäisen kierroksen kotivoittoon YMCA Tampereesta sunnuntain aamupelissä Monarilla. Ottelu oli Arskan osalta tasaista suorittamista kentän molemmissa päissä läpi koko ottelun. Tyttöjen pisteet per otteluneljännes olikin tasaista tasaisemmat: 25p – 25p – 19p – 26p.

Tällä kertaa se oli vierasjoukkue YMCA, jolta ei korinteko tahtonut onnistua sitten millään. Pallo saatiin kyllä hyviinkin heittopaikkoihin, mutta ei korirenkaasta sisään. Arskan pitkät pelaajat puolestaan pitivät huolen puolustuspään levypalloista niin, etteivät tamperelaiset päässeet kahta kertaa yrittämään samassa hyökkäyksessä. YMCAn ensimmäistä koria jouduttiinkin odottelemaan ensimmäisen neljänneksen puoleen väliin asti. Tällöin Arska oli jo turvallisen tuntuisessa johdossa ja pitikin tuon johdon läpi koko ottelun.

YMCA:n selkäranka tuntui lopullisesti katkeavan valitettavan toimitsijavirheen seurauksena, kun vierailijoiden sentteripelaajan virhetilin täyttyminen tuli yllätyksenä sekä toimitsijoille että vastustajan valmennukselle.

Arskan hyökkäyksessä on läpi kauden ollut tyypillistä hyvät haastot ja ajot kohti koria. Tällä kertaa näistä sisäänajoista saatiin tehtyä pisteitä todella hyvällä prosentilla ja tulostaululle saatiinkin sunnuntaiaamulla sen mukaiset pisteet.

Arska-Basket 95 – YMCA Tampere 58

Suonpää Nanna 27p.
Grönholm Cina-Cella 5p.
Tyni Ronja 4p.
Auranen Mia 0p.
Niemi Jessi 18p.
Saarelainen Fiinu 19p.
Nyström Jenna 0p.
Siikjärvi Merja 5p.
Noki Malla 0p.
Salmén Minttu 6p.
Paija Ella 4p.
Perho Liina 7p.