Meska päätti syyskautensa voittoihin

U16-poikien II-divarissa käytiin tiukkaakin tiukempi vääntö MesucaArskan ja Naantalin Koripalloilijoiden välillä. Ratkaisua saatiin odotella viimeisille sekunneille saakka.

Tilanne oli kolme sekuntia ennen loppua vielä tasan, kun Meska pääsi vapariviivalle. Molemmat heitot kuitenkin epäonnistuvat. Miika Aaltonen sai kuitenkin levypallon ja onnistui nostamaan voittokorin. Nako otti aikalisän ja heillä oli muutama sekunti aikaa pelikiellossa tehdä tasoittava kori. Nako ei tässä onnistunut, ja näin tiukka 55-53 voitto Meskalle.

MesucaArska 55 – NaKo 53

Oskar Enbacka: 18p
Arttu Hakamäki: 7p
Viljami Laine: 1p
Ronnie Pollari: 11p
Miika Aaltonen: 10p
Drin Rrustemi: 0p
Olli Miskala: 8p
Jetro Kärkkäinen: 0p

U15-poikien valtakunnallisessa RPC-sarjassa Meska siirtyi joulutauolle ainoana tappiottomana joukkueena voittaen viimeisessä ottelussa LePyn selvästi 122-41. Meska teki pelissä yhteensä 43 riistoa ja juoksi näistä paljon nopeita. Joukkue teki yhteensä myös yhdeksän heitontorjuntaa. Oliver Enbacka pelasi pirteän pelin tehden 27 pistettä. Syyskausi päättyi Meskan osalta siis seitsemään voittoon ja hurjaan 738-316 korieroon.

Kevätkaudella alkaakin sitten tosipelit, kun jokaisen kolmen lohkon kaksi parasta ja kaikkien lohkojen kaksi parasta kolmosta pelaavat samassa lohkossa pääsystä suoraan SM-lopputurnauksen. Kuusi parasta saa paikan suoraan lopputurnaukseen ja paikan seuraavaksi vuodeksi U16 SM-sarjaan. Kaksi muuta U15 SM-lopputurnauksen paikkaa pelataankin sitten niin monimutkaisen ohjelman kautta, että sen avaamiseen ei tässä artikkelissa tila riitä. Käytännössä vielä kevätkauden aikanakin on kenellä tahansa mahdollisuus päästä lopputurnaukseen.

MesucaArska 122 – LePy 41

Sami Miskala: 16p
Luukas Kyyrä: 11p
Viljami Laine: 4p
Joni Salo: 11p
Renne Kivinen: 9p
Oskar Enbacka: 18p
Pyry Laine: 26p
Oliver Enbacka: 27p