Arskan U16-tytöt joutuivat taipumaan Korihaita vastaan

Perjantai-illalla kerääntyi varsin suurehko yleisö monarin lehtereille seuraamaan Arska-Basketin U16-tyttöjen syyskauden viimeistä kotiottelua Uudenkaupugin Korihaita vastaan. Arska marssitti jälleen täyden 12 pelaajan rosterin otteluun ja loputkin joukkueen pelaajista olivat mukana penkillä kannustamassa omiaan.

Uusikaupunki sai otteluun hyvän alun todella hyvällä heittopelillä. Toisaalta myös Arskan paikkapuolustus oli perjantaina normaalia passivisempi. Vaikka Arskan tyttöjen liike olikin jälleen hyvää, ei vastustajaan menty ihan iholle kiinni ja heille jäikin turhan paljon tilaa rakentaa omaa peliään. Korihait repäisivätkin tasaisen alun jälkeen varsin mukavan 11 – 26 johdon taululle ottelun ekalla neljänneksellä. Peli jatkui varsin tasaisenä toisella neljänneksellä ja niinpä puoliajalle siirryttiin lukemissa 27 – 43.

Puoliajalta Arskan tytöt tulivat varsin hyvin latautuneina ja aloittivat hyvän kirin. Arskan tyttöjen viimeistely olikin kauden parasta kolmannen erän alussa. Lisäksi kun tytöt saivat varsin hyviä katkoja aikaiseksi pystyi Arska kirimään tilanteen parhammillaan vain 5:een pisteeseen. Korihait eivät kuitenkaan panikoineet tilanteessa, ja kun heillä löytyi uudelleen kunnon heittojyvä saivat he ottelun piste-eron palautettua reiluun kymmeneen. Niinpä ottelu päättyikin Korihaiden 54 – 71 voittoon.

Arska-Basket 54 – Korihait 71

Suonpää Nanna: 19p
Grönholm Cina-Cella: 0p
Mäkilä Nana: 7p
Kankare Siiri: 2p
Niemi Jessi: 3p
Saarelainen Fiinu: 6p
Nyström Jenna: 2p
Siikjärvi Merja: 6p
Salmén Minttu: 2p
Kuosa Luna: 2p
Paija Ella: 3p
Perho Liina: 2p

Tyttöjen syyskauden viimeinen ottelu ennen joulutaukoa on tulevana viikonloppuna Nokialla sarjajohtaja BC Nokiaa vastaan.