Rauma haki revanssin Arskan U16-tytöistä

Rauma Basket haki sunnuntaina revanssia Arska-Basketista U16-tyttöjen alueellisen II-divisoonan ottelussa Somerolla. Arska oli kauden ensimmäisellä kierroksella voittanut RaBan vieraissa lukemin 45 – 71.

Sunnuntain otteluun raumalaiset tulivatkin kovalla puolustustemmolla ja koko kentän prässillä. Taktiikka toimikin tällä kertaa ja he saivat aiheutettua Arskan tytöille ison määrän menetyksiä heti pelin alkuun. Arskan tytöt eivät olleet samalla tavalla valmiina sunnuntaiaamun peliin kuin raumalaiset, ja niinpä RaBa ottikin ensimmäiseen erään selvähkön 11 – 27 johdon.

Ottelun edetessä myös Arska-Basketin tytöt heräsivät peliin ja Arskan paikkapuolustus saikin hieman sekoitettua Rauman hyökkäystä. Vaikka raumalaiset saatiinkiin kuriin, puolustuksessa ei ero tullut riittävästi kurottua kun somerolaisten korinteko ei sunnuntaina omassa kotiluolassa luonnistunut.

Arska-Basket kuitenkin sinnitteli kotipelissä 50 – 71 lopputuloksen erityisesti hyvän puolustus- ja levypallopelin ansiosta. Näin ollen Arska säilyttikin etulyöntiasemansa suhteessa Rauma Basketiin keskinäisten otteluiden korieron perusteella.

Arska-Basket 50 – Rauma Basket 71

Kankare Siiri: 8p
Suonpää Nanna: 14p
Saarelainen Fiinu: 0p
Tyni Ronja: 2p
Auranen Mia: 2p
Varjus Sylvia: 7p
Niemi Jessi: 10p
Nyström Jenna: 3p
Siikjärvi Merja: 0p
Kuosa Luna: 0p
Perho Liina: 4p