RPC-sarjassa Meskalla liiankin helppo vastus

MesucaArskan U15 RPC-joukkue matkasi syysloman päätteeksi Vaasaan vieraspeliin. Kotijoukkue Vaasan Salama on toistaiseksi hävinnyt kaikki pelinsä suurinumeroisesti. Jo lähtökohtaisesti tälläiseen peliin asennoituminen on lähes haastavampaa kuin tiukkaan peliin lähdettäessä: miten motivoida pelaajat  ja saada pelistä joku oppimistilanne?

Hyvää harjoittelua varsinainen peli vastasikin. Erilaisia hyökkäyspelejä ja puolustuspään asioita käytiin monipuolisesti läpi. Vaikka peli päättyikin murskaaviin lukemiin  13-139, voidaan olla tyytyväisiä siihen, ettei peliä lyöty lekkeriksi missään vaiheessa. Keskittyminen säilyi läpi ottelun ja pelaajat eivät sortuneet ylimieliseen kikkailuun. Lukemat olisivat voineet olla vieläkin rajummat, mikäli olisi annettu poikien vain juosta nopeita joka hyökkäyksessä. Nähtiinpä sellainenkin harvinaisuus, jopa kahdesti, että vastustaja ei saanut yhtään pistettä erässä (erävoitot 0-36, 8-25, 5-39, 0-39). 

Johannes Mäenpää ja Sami Miskala palasivat pelaavaan kokoonpanoon pitkästä aikaa. Renne Kivinen oli ainoana poissa pelaavasta kokoonpanosta. Tälläisestä ottelusta on vaikea nostaa yksittäisiä onnistujia, kun koko joukkue on vastustajaan nähden niin ylivoimainen.

Seuraavaksi Meska kohtaa Somerolla vanhan tutun  Raholan Pyrkivän 6. marraskuuta klo 12, joka onkin täysin eri kaliiperin joukkue kuin Salama. 

MesucaArska 139 – Vaasan Salama 13

Oliver Enbacka: 10p
Joni Salo: 8p
Johannes Mäenpää: 15p
Viljami Laine: 3p
Luukas Kyyrä: 24p
Oskar Enbacka: 21p
Pyry Laine: 28p
Seve Korpijärvi: 18p
Sami Miskala: 12p