U16-tytöt juoksivat itsensä voittoon

Arska-Basketin U16-tyttöjen peli jatkui sunnuntaina 9.10. Someron Monarilla siitä mihin se viime viikolla Raumalla jäi. Peliin saatiin taas lähes täysi kokoonpano (11 tyttöä) ja se näkyi myös kentällä.

Ensimmäinen erä alkoi selvässä Arskan komennossa, ja hetken jo näytti että tytöt menisivät menojaan pelin loppuun asti. Mutta vastustajana ollut Raholan Pyrkivä petrasi peliään pienen alkushokin jälkeen, ja erä päättyi tasiasiin 20-19 lukemiin.

Myös toinen erä meni niin ikään tasaisesti mutta kuitenkin selvässä Arska-Basketin komennossa ja puoliajalle mentiinkin tasaisissa 42 – 35 lukemissa.

Kolmannessa erässä kuitenkin alkoi vastustajan vaihtopelaajien vähyys vaikuttamaan selvästi ja Arskan tytöt juoksivat itsensä selkeään 75 – 49 johtoon. Neljäs erä olikin sitten yhtä Arska-Basketin näytöstä ja ottelu päättyi selvääkin selvempään 104-60 voittoon.

Arska-Basket 104 – Raholan Pyrkivä 60

Suonpää Nanna: 24p
Saarelainen Fiinu: 19p
Tyni Ronja: 2p
Auranen Mia: 0p
Varjus Sylvia: 6p
Niemi Jessi: 15p
Nyström Jenna: 14p
Noki Malla: 2p
Salmén Minttu: 2p
Paija Ella: 14p
Perho Liina: 6p

Tytöt pelasivat jälleen hyvää ja monipuolista korista. Tytöt pelasivat sunnuntaina hyvää ja monipuolista korista, ja onnistumisiakin tuli kaikille pelaajille pelin eri osa-alueilla. Joukkueen peli-ilme on todella innosunut ja luottavainen. Tästä on hyvä jatkaa tuleviin peleihin.

Arska-Basketin U16-tytöt pelaavat kaudella 2022-23 K-Supermarket Härkätie -nimikkojoukkueena.