Uusi yhteistyöjoukkue MesucaArska pelasi historiansa ensimmäiset ottelut

Arska-Basketin poikien U14-joukkue löi kesällä hynttyyt yhteen salolaisen Mesuca Basketin kanssa. Tavoitteena on muodostaa kaksi joukkuetta, yksi läntisen alueen kolmosdivariin ja yksi ykkösdivariin. Syksyn ykkösdivari toimii myös karsintana keväällä pelattavaan SM-sarjaan. Myös tämä on yhteistyöjoukkueen tavoitteena: saada toinen joukkueistaan SM-sarjaan. Joukkueet ovat treenanneet yhdessä koko kesän.

Kuluneena viikonloppuna MesucaArska pelasi historiansa ensimmäiset ottelunsa harkkapelien muodossa Salon Vilpasta vastaan. Ensimmäisessä ottelussa 3. divisioonaan ilmoitettu joukkue kohtasi Vilppaan 2. divisioonajoukkueen. Joukkueiden välillä oli tasoeroa Vilppaan hyväksi, ja Vilpas hallitsikin ottelua alusta asti. MesucaArskan pojat kuitenkin paransivat otteitaan ottelun edetessä. Tulos: 18-81.

Toisessa ottelussa MesucaArskan 1. divisioonajoukkue kohtasi Vilppaan 1. divisioonajoukkueen. Ensimmäisessä erässä MesucaArskalla oli hienoista jännitystä ilmassa ja Vilpas voitti erän. MesucaArska pääsi kuitenkin todella hienosti mukaan peliin, ja pelasi vauhdikasta ja tasokasta koripalloa antamatta periksi. Ensimmäisen erän jälkeen MesucaArska voitti loput kolme erää ja lopulta koko ottelun pistein 58-48.