ArskaLoKoKolle työvoitto

ArskaLoKoKon U16-pojat osoittivat vierasottelussa Lieto-Korista vastaan, miten tasaiset ottelut ratkaistaan viimeisessä erässä. Jännittävien vaiheiden jälkeen ArskaLoKoKon päät pysyivät kylminä ja kädet kuumina, joten joukkue jatkaa kevätsarjaansa ilman tappioita.

Ottelun alku oli vaikea. Lieto-Koris oli lähtenyt kovalla sykkeellä peliin ja ArskaLoKoKon otteissa oli lievää hermostuneisuutta. Lieto-Koris prässäsi kovaa koko kentällä ja tämä aiheutti pientä hämmennystä ja haparointia otteissa. Lieto-Koris onnistui huikealla heittoprosentilla upottamaan peräti viisi kolmosta pelkästään ensimmäisessä erässä. Muutamista harhasyötöistä ja pallonmenetyksistä huolimatta erä päättyi tasaisissa tunnelmissa Lieto-Koriksen johtaessa 24-20.

Toisessa erässä ArskaLoKoKo oli jo päässyt paremmin ottelun rytmiin kiinni ja pallo saatiin tuotua ilman hätiköintiä prässin läpi. Toinen erä ArskaLoKoKolle 11-13 ja näin puoliajalle kahden pisteen takaa-ajoasemassa 35-33.

Kolmas erä jatkui edelleen tasaisena ja tiukkana vääntönä. Erä ArskaLoKoKolle niukasti 13-14 ja näin siirryttiin hekumallisissa lukemissa 48-47 viimeiseen erään.

Viimeisessä erässä Lieto-Koriksen kolmoset eivät osuneet aikaisemmalla tarkkuudella, ArskaLoKoKon nostaessa puolustuksen intensiteettiä. Roope Heinonen teki hienoja korilleajoja ja koko joukkueen voitonnälkä kasvoi. Viimeinen erä olikin siten onnistuneesti ArskaLoKoKon hallintaa ja erä vietiin 13-22. Lopputuloksena voitto 61-68.

ArskaLoKoKo pelasi ennen kaikkea hyvin joukkueena ja aika-ajoin saatiin erittäin näyttäviä koreja hyvän syöttöpelin ansiosta. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla, useat pelaajat ottivat oikeaan aikaan vastuuta harteilleen ja kaikki pelaajat pääsivät pisteille. Seuraavaksi ArskaLoKoKo kohtaa BC Nokian kotisalissaan perjantaina 7.2.2020 klo 18:45.