U16-pojat vaikeuksien kautta vakuuttavaan voittoon

Arska-Basketin U16-pojat palasivat voittojen tielle kaatamalla Naantalin vieraissa. Nakon B- ja C-pojista koostuva joukkue jaksoi roikkua Arskan vauhdissa kaksi ensimmäistä erää. Tämän jälkeen Arska löysi vaihdelaatikostaan jonkin aikaa kadoksissa olleen viimeisen vaihteen ja kaasutteli vakuuttavaan 79-46 vierasvoittoon.

Ottelun voimasuhteet olivat alusta asti melko selvät. Kaksi ensimmäistä erää olivat kuitenkin korinteon osalta tahmeita. Arska tuhlasi suuren määrän ilmaisia pisteitä mutta voitti kuitenkin ensimmäisen erän 18-10. Toinen erä oli edellisen tapaan tasaisen tahmea – Arskalle kuitenkin niukka 12-13 erävoitto. Puoliajalle siirryttiin 31-22 johtoasemissa.

Kolmannessa ja neljännessä erässä Arska alkoi viimein saamaan peliään sille totutulle omalle tasolleen. Eroa kasvatettiin tuntuvasti ja heittoprosenttikin kohosi. Erityisesti Kaapo Nikander ja Roope Heinonen ottivat hienosti vastuuta osaamisellaan ja reilu 79-46 voitto oli taattu joukkueelle. Eetu Joutsenneva pelasi myös vahvan pelin, skoraamalla 12 pistettä ja ottamalla suuren määrän levypalloja. Ottelun kahdessa viimeisessä erässä Nako oli selvästi lähes jokaisella osa-alueella Arskan perässä.