Liikuntavammojen ennaltaehkäisy koripallossa -luento 8.9.

Arska-Basket järjestää Joensuun koulun liikuntasalissa lauantaina 8.9.2018 klo 10:00 alkaen ILMAISEN luennon aiheesta ”Liikuntavammojen ehkäisy koripallossa”. Koulutus on suunnattu kaikille valmentajille, ohjaajille ja nuorten vanhemmille. Tilaisuus kestää n. 3 tuntia.

Kouluttajaksi tulee UKK-instituutista fysioterapeutti Veli-Matti \”Sporttimestari\” Talonen, joka on lasten ja nuorten urheiluvalmentaja ja työskentelee urheiluvammoja ennaltaehkäisevän tutkimuksen jalkauttamistyössä Terve Urheilija -ohjelman ja Pohjola Sairaalan yhteistyöhankkeessa.

Luento-osuudessa esitellään UKK:n tutkimusta sekä kansainvälistä tutkimusta koripallovammoista sekä niiden ennaltaehkäisystä. Käytännön osuudessa käydään läpi menetelmiä, joilla on saatu tuloksia vammojen ennaltaehkäisyyn. UKK-instituutin ja OP-ryhmän yhteistyö mahdollistaa koulutuksen toteutuksen ilmaisena.

Lisätietoa aiheesta: www.terveurheilija.fi

Tapahtuma Facebookissa