Myllymäen katukoristurnaus

Lauantaina 11.7. pelattiin järjestyksessään toinen Myllymäen katukoristapahtuma. Tapahtuma sai paikalle 11 sadetta pelkäämätöntä korisharrastajaa. Ajoittaiset sadekuurot tekivätkin pelaamisesta haastavamman. Liukas asfaltti ja pallo pakottivatkin pelaajat pelaamaan hieman varovaisemmin ottein. Sade ei kuitenkaan haitannut hauskanpitoa, ja pelit saatiin pelattua hymyssä suin loppuun asti. Ja pilkottihan se aurinkokin sieltä, kun saatiin pelit päätökseen.

Pelaajat arvottiin kolmen hengen joukkueisiin ja joukkueista muodostuikin yllättävän tasaiset. Tiukkojen alkusarjan pelien jälkeen pelattiin välierät ja niiden myötä loppuotteluun selviytyivät joukkueet: Elämän Koulu ja Vetreät. Vetreät osoittautuikin nimensä veroiseksi ryhmäksi ja vetreytyi loppuakohden voittaen lopulta finaalin. Vetreät-joukkueessa pelasivat Jani Suontausta, Mikko Pyykkö ja Marko Räty. Tapahtumassa riitti naurua ja kovaa, rehellistä vääntöä. Pelien jälkeen rentouduttiin saunoen, uiden ja grillaten. Kaikinpuolin mukava tapahtuma saa varmasti jatkoa myös ensi vuonna.