Kisakallio Basket Camp

”Olin 8. – 11.6.2015 Kisakalliolla Basket Camp-nimisellä leirillä. Leiri järjestettiin jo neljättä kertaa, mutta olin vasta kuullut siitä ja päätin lähteä sinne.

Kisakalliolla oli aluksi hieman jännittävää olla ainoa somerolainen sadan muun tuntemattoman ihmisen keskellä, kun heistä suurin osa oli samasta joukkueesta tai toisilleen tuttuja viime vuoden leiristä. Ei kuitenkaan mennyt kauaa, kun olin jo tutustunut moneen uuteen kaveriin, joista jotkut olin nähnyt aiemminkin korispeleissä.

Leirillä oli joka päivä 1 – 2 tuntia koripalloharjoitusta ja 2 – 3 tuntia ulkoliikuntaa sekä kaikenlaista, mitä Kisakalliolla voi tehdä, kuten frisbeegolfia. Korisharjoituksissa kerrattiin heittotekniikkaa ja syöttämistä sekä opetettiin uusia harhautuksia ja viimeistelyjä. Leirin lopussa pelaajat jaettiin joukkueisiin ja pelattiin leiripelit.

Kisakalliolla löytyy aina jotain tekemistä ja vapaa-aikaa varten voi ottaa vaikka jotain pelikorttien tai tabletin tapaista. Siellä oli kaikin puolin hauskaa. Suosittelen sitä kaikille korista pelaaville ja varsinkin somerolaisille. Ensi vuonna sinne voisi lähteä Somerolta vähän isompikin porukka!”

— Manu Lehtimäki, C-pojat

Kisakallio Basket Camp Facebookissa